Backarnas FF
Fotbollsföreningen på Kirseberg!
Välkommen till fotbollsklubben på Kirseberg!
Vi är Kirsebergs lilla fotbollsförening där det ska vara roligt att spela fotboll! Backarnas FF utsågs till Årets Idrottsförening på Malmö Föreningsgala 2021 - hurra!

Vi har fotbollsskola, flicklag, damlag och seniorlag!

Välkommen att spela hos oss!
Julklappstips från Tifosi!
2022-11-30 17:15

En hälsning från Tifosi som meddelar att klubbshopen är nu fylld med julklappar till hela tjocka släkten!

De behöver ha din beställning senast 8:e december för att du ska hinna få julklappen före jul.

Ikväll finns de också på plats i klubbstugan på Dalhems IP för utprovning av storlekar. Om man beställer kläder med tryckta namn eller initialer så går det inte att lämna tillbaka så därför kan det vara bra att testa storleken innan :)

Klubbshopen hittar ni här: https://www.tifosi.se/backarnasff

Väl mött!

Klubben startar ytterligare ett damlag - säg hej till Dam U!
2022-08-12 08:00

Klubbens 05/06-lag tar till hösten klivet mot seniornivå - och bildar Backarnas FF Dam U! Med ambitioner och fokus på utvecklig och en bra fotbollsmiljö, blir det nya damlaget ett bra komplement till det redan befintliga damlaget.

- Det här ska bli jättekul. Väldigt roligt att kunna erbjuda spelarna spel på rätt nivå, utefter deras egna önskemål, säger en av huvudtränarna Jonas Hedström.

Laget kommer att spela ihop sig under hösten och till våren kliva in i B-serien för Div 3-nivån. En rolig utmaning och satsning, tycker spelaren Ellen Rydhög:

- Det ska bli kul att utöka mina kunskaper rent fotbollsmässigt, men också roligt att bli fler åldersgrupper i laget och ta klivet mot seniorfotboll.

Vill du spela i laget och joina satsningen, eller är nyfiken på att få veta mer? Klicka HÄR!

Den Stora Bottenstriden för A-laget på söndag!
2022-08-11 14:53

Trumman och korvgrillen är redo, laget är redo - är ni redo? På söndag 14 augusti 15.00 sluter vi upp för att heja fram A-laget i Den Stora Bottenstriden mot Anderslöv BoIK!

Laget ligger för närvarande näst sist i tabellen och möter alltså jumbon hemma på Dalhem. Vi hoppas på många mål och klubbfest i solskenet när bottenstriden ska avgöras!

På med den rosa tröjan - alla till Dalhem!

Lyckad höstpremiär för A-laget!
2022-08-08 14:57

Under söndagen spelade A-laget premiär för hösten borta mot IFK Klagshamn. Vackert spel och många mål firades med vågen inför den tillresta supporterskaran. 5-4 slutade matchen till hemmalaget och rosasvarta for hem till Malmö med glada miner och go stämning.

Forza BFF!

DamDam spelar match - Dalhem 15.30 idag!
2022-06-05 09:59

Kl. 15.30 idag så tar Damdam emot Asmundtorp på hemmaplan i Skåneligan.

När vi kollar på laguppställningen så ser vi att det finns representanter från ALLA klubbens lag. Vilken grej!
Tränare från Fotbollsskolan, 12/13, 10/11 och 07/08 står sida vid sida med spelare från 05/06, damlaget och Damdam förstås för att alla tillsammans lyfta Backarnas till nya höjder.
💗🖤BFF forever 🖤💗

I samarbete med