Backarnas FF
Fotbollsföreningen på Kirseberg!
Rosa 05-06
Backarnas FF 05/06

Vi är ett glatt och schysst gäng som har roligt och spelar fotboll på tisdagar, torsdagar och fredagar.

Träningstider

På Dalhems IP (under vintern spelar vi på Kirsebergs IP).

Tisdagar, torsdagar och fredagar 18.30-20

Tränarna heter Magnus och Jonas. Lagledare är Bodil.

Vill du vara en gänget är du välkommen! Kontakta någon av tränarna.

För att kunna spela och träna behöver spelaren:

1.Benskydd för att skydda smalbenen.

Klubben har några man kan låna om man vill testa på några gånger innan man bestämmer sig.

2.Idrottsskor

Tala med din tränare om vilka skor som gäller. För att starta med träning behövs inga speciella skor. Klubben har några begagnade fotbollsskor till utlån också.

Vi sköter det mesta av kommunikationen via en sluten Facebookgrupp som heter “Backarnas FF 05-06” .

Gå gärna med i den!

Mail för kommunikation fungerar också bra om ni inte har Facebook.

Grattis Zaklin och Saga!
2020-02-10 19:34
Zaklin och Saga under premiären med MFF lördagen 8/2 2020.
Två av våra spelare blev under uppehållet klara för Malmö FF och deras nya flicksatsning. Vi önskar lycka till och skickar ett stort grattis till våra två superduktiga tjejer Jaklin och Saga!
Kör hårt tjejer!