Backarnas FF
Fotbollsföreningen på Kirseberg!
Välkommen till fotbollsklubben för tjejer på Kirseberg!
Backarnas FF - Kirsebergs lilla fotbollsförening där det ska vara roligt att spela fotboll!

Vi har fotbollsskola, flicklag, damlag och seniorlag!

Välkommen att spela hos oss!
Klädprovning idag kl.11-20
2021-06-01 08:53

Vi påminner om att det idag finns möjlighet att prova kläder i klubbstugan för de som vill.

Felicia från Tifosi finns på plats och hjälper till kl. 11- 20

Välkomna!

1:a juni kl. 11-20 finns BFF-kläder att prova i klubbstugan!
2021-05-27 15:11

Hej!

Är ni sugna på att beställa kläder från klubbshopen (https://www.tifosi.se/backarnasff) men är osäkra på passform och storlek?

Den 1:a juni kommer Felicia från Tifosi till Malmö och med sig har hon kläderna som finns att köpa i vår klubbshop så att alla som vill kan få prova!

Felicia skriver:

Sakta men säkert går vi mot ljusare tider och snart får alla spela matcher igen så vad passar då inte bättre än att köpa nya tränings- eller goa kläder att ha utanför planen?
På tisdag den 1 Juni är det dags. Mellan 11.00-20.00 kommer Tifosi finnas på plats i klubbstugan på Dalhems IP så att alla har möjlighet att komma och prova kläder!

På grund av situationen vi befinner oss i är det viktigt att vi tänker på att hålla avstånd och inte heller att för många är inne i klubbhuset samtidigt.
Kom gärna under dagen om ni har möjlighet!

Väl mött!

Ses på tisdag!

Felicia Wingfors
Tifosi

Nu finns plantjord på Dalhems IP!
2021-05-03 12:15

Plötsligt händer det!🥳

Ingen skadad, trucken lagad och jorden levererad!
Nu finns det jord, naturgödsel, täckbark och toppdress till försäljning på Dalhems IP!
Scanna in koden med sin mobilkamera och betala med swish, det finns skyltar på plats med instruktioner. Vårt butiksnummer: 7041

Stort tack för ert stöd!

Köp din plantjord på Dalhems IP!
2021-04-22 14:54
Leverans försenad pga brand i truck, Återkommer med datum!

Inom kort så kommer Backarnas FF och BK Flagg att ha en "trädgårdsbutik" ihop på grusplanen på Dalhems IP.

Där kommer finnas:

-plantjord

-täckbark

-naturgödsel

-toppdress

40 liter för 59:-/st, Weibulls

Du tar själv vad du behöver och betalar direkt i vår digitala butik via swish.

Det finns skyltar på plats där det står precis hur du går tillväga.

Vi hoppas på riktigt många odlingsintresserade som samtidigt vill stötta vår förening.

Välkomna att komma och handla i nästa vecka!

PS. Sprid gärna ordet till familj, vänner och bekanta!

Årsmöte onsdag 17 februari, kl. 18.30
2021-02-13 11:34
Välkommen till årsmöte för Backarnas FF!

Pga av Covid-19 hålls årsmötet i år digitalt via verktyget zoom.
Årsmötet är den 17 februari, kl 18:30 via länken nedan:

För att kunna gå med i mötet behöver ett lösenord anges: 123456

I bifogat dokument finns: dagordning, verksamhetsplan, årsberättelse, revisionsberättelse, balansrapport, resultatrapport:

Dessa dokument skulle egentligen varit tillgängliga en vecka innan årsmötet och styrelsen ber om ursäkt för förseningen och hoppas ni har överseende med detta.
BFF 07/08, 11/04 14:39
BFF 05-06, 10/02 19:34