Backarnas FF
Fotbollsföreningen på Kirseberg!
Välkommen till fotbollsklubben på Kirseberg!
Vi är Kirsebergs lilla fotbollsförening där det ska vara roligt att spela fotboll! Backarnas FF utsågs till Årets Idrottsförening på Malmö Föreningsgala 2021 - hurra!

Vi har fotbollsskola, flicklag, damlag och seniorlag!

Välkommen att spela hos oss!
En hälsning från Tifosi!
2021-11-29 16:09
Ge bort svartrosa gemenskap i år!
Årets julklapp är såklart hoodies, träningskläder eller väska från vår klubbshop. Handla innan den 8 december för leverans innan jul.

Kolla in i klubbshopen då och då för snart kommer det även att finnas merch:)
Storförluster och bragdvinster - så gick säsongen för vårt A-lag!
2021-11-14 22:17
Foto: Emma Watson/Sara Johansson

..Eller ska vi säga Ö-lag? Ambitionen hos vårt fantastiska damlag har såklart varit densamma som tidigare säsonger: ha roligt! Skit i resultat! Gemenskapen i laget går först!

Efter en stark inledning i juni där serien äntligen fick dra igång och vi fick släppa in 100 i publiken, var självförtroendet skyhögt. Vi hade just vunnit över debutanterna Torna Hällestad med 2-1 inför sjungande rosaklädda supportrar, till ljudet av den trumma som ekade över Kirseberg den kvällen. Inget kunde stoppa oss nu!

Men det kunde man, såklart. 0-12 slutade matchen mot LB07 veckan efter. Men äsch. Det följdes ju upp med premiären för året hos lagets hemmapub Mässingshornet, så ingen skada skedd hos det här gänget.

Så höll det sedan på. Förlust, vinst, förlust, vinst. Vi njöt av fotboll i sommarsolen, i regnet på leriga långklippta gräsmattor och gick in i hösten med en stabil trupp på 34 spelare. Aldrig förr har laget lunkat på så fint, med en trygg och harmonisk känsla spelare emellan.

Utvecklingen det här laget gjort sedan starten sommaren -18 visar sig också tydligt på målskillnaden: -22! För att jämföra med säsongen 2019: -102. Ett gäng av dessa gjordes i lagets favoritderbyn mot Kirsebergsklubben Malmö City FC! 3-3 följt av förlust med 1-2 blev resultaten i årets derbyn, som alltid lever upp till ryktet om att vara stans härligaste fotbollsmatcher.

Så kom november och den evighetslånga säsongen led mott sitt slut. Ett år till har passerat i Backarkalendern och vi laddar om batterierna med fysträning i Collective Efforts lokaler och lite fotbollspass på Kirsebergs IP. Men det går lugnt till. Stela kroppar ska värmas upp och vila ut sig.

Tills vi ses hemma på Dalhems IP igen ska vi spela ett par cuper, åka på läger men mest bara hänga och ha det gött. Det är trots allt det vi är allra bäst på.

Vi ses när våren nalkas alla rosasvarta! Länge leve BFF!

/BFF A

BACKARNAS FF ÄR ÅRETS IDROTTSFÖRENING 20/21!
2021-11-14 22:00
Emma Watson (SoMe, damlaget), Bodil Johansson (kassör, damdamlaget) och Emmy Abrahamsson (tränare 07/08) tog emot priset och intervjuades på scen.

I oktober utsågs klubben till Årets Idrottsförening på Malmö Föreningsgala! Vilken glädje, vilken stolthet! Vi känner en oerhörd ödmjukhet och glädje för allt som är vi. Vad blir nästa steg? Mot oändligheten och vidare!

Heja BFF och stort grattis till alla som är engagerade i den här underbara föreningen!

REA! Säckarna kostar nu 33:-/st!
2021-09-20 12:31

En hälsning från Closeby:

Nu kör vi ett sista ryck för att bli av med de sista jordsäckarna. Det bara kostar 33 kr per säck från och med nu!

För info: Alla produkter går att lagra över vintern så de funkar lika bra nästa vår när det är dags att plantera. 😊

Så passa på att fynda samtidigt som ni stöttar föreningslivet! Finns på Dalhems IP och "butiken" är öppen dygnet runt!

I samarbete med
Silversponsorer