Backarnas FF
Fotbollsföreningen på Kirseberg!
Välkommen till fotbollsklubben för tjejer på Kirseberg!
Backarnas FF - Kirsebergs lilla fotbollsförening där det ska vara roligt att spela fotboll!

Vi har fotbollsskola, flicklag, damlag och seniorlag!

Välkommen att spela hos oss!
Hur påverkar coronaviruset Backarnas FF?
2020-03-16 13:30
Sportens värld är sedan länge påverkad av spridningen av coronaviruset, och nu kommer det även att direkt påverka oss i BFF. Alla STU-samlingar (gäller F14), tränarutbildningar och domarkurser i Skåne FF:s regi är inställda, berörda deltagare ska ha meddelats personligen. Skånska fotbollsförbundet har också gått ut med riktlinjer att ställa in alla matcher och träningar inomhus. För vår del innebär det att vi kommer ställa in fotbollsskolans träningar och fysträningarna för damlaget samt 05/06. Hur länge detta gäller vet vi inte i nuläget, men vi kommer att meddela alla berörda när läget ändras. Utomhusträningar och matcher utomhus påverkas i nuläget inte, utan de fortsätter som vanligt. Förstås ska man ändå alltid tänka på hur man själv ska agera för att minimera risken för smitta.
Det kommer mycket information nu från olika instanser, så det kan hända att det kommer nya bud inom kort. Men, just nu är det alltså utbildningarna och våra inomhusaktiviteter som påverkas.

Vänligen
Jonas von Nolting
Backarnas FF
Grattis Saga, Saga och Zaklin!
2020-02-10 19:30
Zaklin och Saga under premiären för MFF F06 lördagen 8/2.
Tre av våra spelare blev under uppehållet klara för Malmö FF och deras nya flicksatsning. Vi önskar lycka till och skickar ett stort grattis till våra tre superduktiga tjejer Saga (F07), Saga och Zaklin (F06)!

Kör hårt tjejer!
Missa inte: Backarnas FF vs fotbollslegendarer 16/2!
2020-02-10 19:27
Vårt underbara damdam/seniorlag deltar denna vinter i Korpens inomhusserie. Söndagen den 16 februari kl16.40 möter BFF laget Malmö Dam - vilka består av landslagslegenderna Lena Videkull, Therese Sjögran med flera.

Missa inte detta stekheta derby - kom till Kombihallen på söndag och heja fram våra damer!
Bildgalleri: Härlig sommaravslutning på Dalhem!
2019-06-27 18:07

Fler bilder (+10) >>
Foto: Emma Watson
Korvgrillning, föräldrarmatcher och inbördesmatcher - vilken underbar sommaravslutning vi hade tillsammans på Dalhem! Tusen tack till alla spelare, ledare, föräldrar och supportrar för denna vår. Nu tar vi välförtjänt vila och laddar om för en rolig och fullspäckad höst tillsammans.

Vi ses i augusti! Heja Backarnas!
Säg hej till Pink Ladies - Backarnas FFs nya damlag!
2019-05-10 18:01
Foto: Emma Watson
Intill planen när vårt damlag Malmögäris BFF hade hemmapremiär på Dalhem stod ett gäng härliga mammor till våra flicklag och konstaterade: Kan inte vi också göra det här?

Sagt och gjort.

I maj gick startskottet för vårt nya damdamlag - Pink Ladies!

Aldrig är det försent att börja spela fotboll! Heja Backarnas!
BFF 05-06, 10/02 19:34
BFF 07/08, 28/04 23:56