Backarnas FF
Fotbollsföreningen på Kirseberg!
Välkommen till fotbollsklubben för tjejer på Kirseberg!
Backarnas FF - Kirsebergs lilla fotbollsförening där det ska vara roligt att spela fotboll!

Vi har fotbollsskola, flicklag, damlag och seniorlag!

Välkommen att spela hos oss!
Julkampanjen förlängd till 6:e dec
2020-12-02 13:27
Har du inte hunnit köpa julklappar? Vi förlänger nu vår julkampanj och fram till och med den 6:e december så kan du köpa julklappar på supporter.tifosi.se/backarnas-ff. Med rabattkoden #rosasvart får du 10% rabatt.

Trevlig dag!
Fredrik
Tifosi

Rabatt i klubbshopen innan jul!
2020-11-23 13:03
Hej, här kommer en hälsning från Tifosi som har hand om Backarnas klubbshop:

Se till att julen blir rosasvart i år!
Vi har fyllt på klubbshoppen med bra klappar till alla Backarnafantaster där ute. Med rabattkoden #rosasvart så får du 10% rabatt på hela sortimentet såsom hoodies, träningskläder & väskor. Tänk på att du behöver beställas senast 1:a december för att de skall hinna levereras till jul.

Rösta på vårt medborgarförslag! 🙏
2020-10-30 09:12
Äntligen går det att rösta på vårt och BkFlaggs medborgarförslag om att skapa träningsytor på Dalhems IP. Vi tror att detta blir en riktigt bra och genomförbar lösning då förta önskemålet om en konstgräsplan på platsen är inte möjligt i nuläget av flera anledningar.
Hjälp till att sprida förslaget så att vi kan få riktigt många röster! Kommentera gärna i kommentarsfältet också!
Nu signerar vi järnet!✍️

Mer planyta åt folket! Medborgarförslag om att utveckla grusplanen med biytor.
2020-10-06 15:58
Fyra stycken 5-mannaplaner på välskött naturgräs och en uppfräschad och fungerande grusplan är förslaget som arbetsgruppen har. Illustration: Stefan Skogmark

En arbetsgrupp med personer från både Backarnas FF (Jonas von Nolting och Bodil Johansson) och BK Flagg (Stefan Skogsmark och Håkan Thuresson) har tagit fram ett förslag till Malmö stad för att föreningarna och deras verksamhet ska kunna utvecklas. Konstgräs hade varit lockande för grusytan, men det är inte aktuellt enligt uppgifter från kommunen. Här nedan kan du läsa förslaget. Nu ska det först godkännas men snart kan du rösta! Återkommer med länk när det går.

Så kan vi göra Dalhems IP:s grusplan till en myllrande plats för barn, ungdomar och alla andra som vill röra på sig.

Grusplanen vid Dalhems IP är i nuläget illa underhållen och används sparsamt. Samtidigt är fotbollsklubbarna på Kirseberg i stort behov av mer träningsyta och även Kirsebergsskolan har behov av en närliggande utemiljö för utomhusidrott och lekar. Här kommer ett förslag på hur man kan förändra planen så att den ger större nytta till invånarna i Kirseberg och därmed även till Malmö stad.

Bredda ”gröningen” längs med Dalhemsgatan och Kronetorpsgatan så den blir till minst 3 användbara 5-mannaplaner naturgräs som sköts med kontinuerlig vattning, klippning och övrig normal planskötsel.

Fräscha upp och underhåll grusplanen. (Grus 2.0). Om det är nödvändigt, för att kunna anlägga 5-manna-planerna med naturgräs, minska grusytan något. Viktigt att det är en stor träningsyta – inte att den har exakta tävlingsmått.

Kirseberg är en stadsdel som växer mycket nu och kommer att fortsätta att göra det under lång tid.

Det är också en del av Malmö som är blandad på riktigt. Dalhems IP är en naturlig mötesplats där alla olika människor möts och vi alla pratar det internationella språket FOTBOLL. En miljö där de socioekonomiska förutsättningarna inte är lika påtagliga för hur man ska lyckas eller inte.

Backarnas FF och BK Flagg, som har sitt ”hem” på anläggningen, märker en kraftig ökning av barn och ungdomar som vill spela fotboll i föreningarna. Men gräsytan på A-planen räcker redan nu inte till och vi vill inte säga nej till nya spelare.

Närliggande skola och fritidsgård har också allt att vinna på att grusplanen med biytor blir funktionellare, mer attraktiva och inbjudande.

Kul i Malmö med F05/06-tjejerna som tränare
2020-08-03 21:38
Denna vecka håller tjejerna i 05/06-laget i fotbollsträning för 6-11-åringar!
Detta är en del av Malmö Stads fantastiska ”Kul i Malmö”-aktiviter så det är alldeles gratis.
Så säg till din dotter, lillasyster, kusinen och granntjejen att komma och vara med! 1 timmes fotbollskul med start kl.10.00, 11.15 och 12.30!
Välkomna!

Mer info hittar ni här: https://kulimalmo.se/aktivitet/fotboll-bara-for-tjejer/2020-08-04/?fbclid=IwAR3VG5y6kzBmAYjJTTpmdp_CE1avoORbaLcsvSopcCwn14mnnXt4m8txj6Y

BFF 05-06, 10/02 19:34
BFF 07/08, 28/04 23:56